Inloopavonden 25 en 31 oktober over aandachtspunten per deelgebied

04-10-2018 5461 keer bekeken 0 reacties

De vier kansrijke oplossingsrichtingen zijn vastgesteld. Graag maken we samen met u een volgende stap om uiteindelijk in 2019 te kunnen komen tot één afgewogen toekomstperspectief. We gaan daarover graag opnieuw met u in gesprek. Dat doen we tijdens inloopavonden op 25 en 31 oktober. Komt u ook?

Komende half jaar maken we keuzes

Met het vaststellen van de Notitie Kansrijke Oplossingsrichtingen (NKO) hebben we in beeld welke maatregelen we allemaal zouden kunnen nemen in het gebied langs de IJssel tussen Arnhem en Giesbeek. Het komende half jaar kiezen we op hoofdlijnen welke van de in de NKO opgenomen maatregelen we op welke locatie in welke vorm daadwerkelijk willen realiseren.

We willen graag uw input

Om goede keuzes te kunnen maken doen we onderzoek, zoals een milieueffectrapportage en een maatschappelijke kosten-batenanalyse. Om goede keuzes te kunnen maken hebben we ook uw input en gebiedskennis nodig. We willen dan ook graag met u in gesprek over de belangrijkste aandachtspunten per deelgebied in het Rivierklimaatpark. Dan krijgen we een beter beeld van de voor- en nadelen van alternatieven en varianten. Aan de hand van onder andere kaarten gaan we tijdens de inloopavonden met elkaar in gesprek.

Op basis van alle technische en financiële informatie uit de onderzoeken én de geluiden uit de omgeving kunnen we dan in 2019 een goed onderbouwd voorstel voor een gezamenlijk toekomstperspectief voorleggen aan de besturen van de tien betrokken partijen. Dit doen we het komende jaar in een aantal stappen samen met u.

Data en locaties inloopavonden

  • 25 oktober 2018: Sandton Hotel De Roskam, Arnhemsestraatweg 62, 6991 JG Rheden
  • 31 oktober 2018: zalencentrum Wieleman, Dorpstraat 11, 6931 BA Westervoort

U bent beide dagen van harte welkom om binnen te lopen tussen 19.00 en 21.00 uur. Er is geen vast programma.

Bent u deze data verhinderd?

U kunt ons altijd per e-mail bereiken met vragen en opmerkingen: rivierklimaatpark@gelderland.nl. We verwachten in het voorjaar van 2019 opnieuw inloopbijeenkomsten te organiseren.

Blijf op de hoogte

Heeft u zich al aangemeld voor onze digitale nieuwsbrief? Daarin informeren we u onder andere over de opbrengt van de inloopavonden. Ook kondigen we nieuwe mogelijkheden om mee te praten aan in deze nieuwsbrief. 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen