Oproep: wat is uw favoriete plek in het Rivierklimaatpark?

14-12-2018 1254 keer bekeken 0 reacties

Wat is úw verhaal over het Rivierklimaatpark? Waar bent u trots op? Wat is uw mooiste herinnering? Deel het met ons. Dan laten we samen het gebied nog meer leven.

Het uiterwaardengebied langs de IJssel tussen Arnhem en Giesbeek is een divers gebied. Inwoners, (agrarische) ondernemers en recreanten maken allemaal op een andere manier gebruik van het gebied. Ieder met een andere beleving, met eigen herinneringen, diverse toekomstwensen, favoriete plekken, etc.

We zijn benieuwd naar uw favoriete herinnering, uw favoriete plek (en vooral waarom) en naar een of uw bijzondere verhaal over het gebied. Een verhaal dat wellicht al generaties lang wordt doorverteld, of een verhaal uit uw eigen leven in het Rivierklimaatpark.

Mail uw verhaal

We delen uw verhaal onder andere op onze website en in onze nieuwsbrief. Stuur uw verhaal, met bij voorkeur ook een kwalitatieve foto, naar rivierklimaatpark@gelderland.nl Mogelijk nemen we nog contact op met aanvullende vragen.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen