Inloopavonden Rivierklimaatpark gaan 8 en 9 april NIET door

01-04-2019 3359 keer bekeken 0 reacties

Op 8 en 9 april zijn inloopavonden gepland om een eerste aanzet richting het Voorkeursalternatief te presenteren aan belanghebbenden zoals (agrarische) ondernemers en omwonenden. De projectorganisatie heeft besloten deze bijeenkomsten uit te stellen. Ze gaan 8 en 9 april dus NIET door.

Uit recente gesprekken is gebleken dat er voor een aantal belanghebbenden op dit moment nog onduidelijkheden zijn. Wij willen eerst nog verder met hen in gesprek en een aantal vragen nader uitwerken en beantwoorden. Pas daarna kunnen we verder om tot een haalbaar en gedragen Voorkeursalternatief te komen.

We leggen een aangescherpte versie van het concept Voorkeursalternatief vervolgens weer voor aan de Stuurgroep Rivierklimaatpark. Als de Stuurgroepleden met die conceptversie instemmen organiseren we nieuwe bijeenkomsten.

We houden u via onze digitale nieuwsbrief op de hoogte. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons per e-mail bereiken: rivierklimaatpark@gelderland.nl 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen