Een kijkje achter de schermen

29-10-2020 1254 keer bekeken 0 reacties

In 2007 nog een idee van één partij, nu een concreet plan van tien partners voor een uniek rivierklimaatpark. Dit mooie resultaat met voor ieder wat wils konden we bereiken door de nauwe samenwerking met en het enthousiasme en de waardevolle inbreng van vele betrokkenen.

Een uitdagend, inspirerend en leerzaam traject. In het mijlpaalmagazine Rivierklimaatpark IJsselpoort, van idee tot plan blikken we terug op de afgelopen jaren en lichten we de hoogtepunten van de plannen toe.

Van idee tot plan

Wie heeft er allemaal meegewerkt aan het Rivierklimaatpark? In het magazine komen onze partners, inwoners, ondernemers, agrariërs en andere gebruikers van het gebied en belangenvertegenwoordigers uitgebreid aan het woord. Zij vertellen hoe zij deze samenwerking hebben beleefd, delen leerervaringen, zetten uiteen wat het gebied voor hen nu al zo bijzonder maakt en wat ervoor nodig is om een rivierklimaatpark te realiseren.

Dat én meer lees je in het magazine Rivierklimaatpark IJsselpoort, van idee tot plan.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen