Bijeenkomsten Rivierklimaatpark in november

19-10-2022 1145 keer bekeken 0 reacties

Op donderdag 3 november organiseert Rivierklimaatpark IJsselpoort een inloopbijeenkomst in Zalencentrum Wieleman in Westervoort. Bewoners, ondernemers en belangstellenden in het gebied worden bijgepraat over het project.

Tijdens de inloopbijeenkomst is er op gezette tijden een plenaire uitleg. Daarnaast is er de mogelijkheid om digitaal bijgepraat te worden op woensdag 16 november.

Inloopbijeenkomst 3 november

U bent van harte welkom op donderdag 3 november a.s. tussen 17.00 en 18.00 uur of tussen 19.00 en 21.00 uur bij Zalencentrum Wieleman, Dorpstraat 11 te Westervoort. In verband met corona, is aanmelden verplicht. Aanmelden kan via rivierklimaatpark@rws.nl.

Digitale bijeenkomst 16 november

Kunt u niet op 3 november? Dan kunt u aansluiten bij de digitale bijeenkomst op woensdag 16 november a.s. van 19.00 tot 20.00 uur. In deze bijeenkomst wordt een presentatie over Rivierklimaatpark gegeven en is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Aanmelden kan via rivierklimaatpark@rws.nl

Graag tot ziens bij een van de bijeenkomsten!

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen