Rivierklimaatpark steunt IJsselbiënnale

17-05-2023 279 keer bekeken 0 reacties

De IJsselbiënnale is een tweejaarlijkse internationale buitententoonstelling met spannende kunstwerken langs de IJssel. Dit jaar is de IJsselbiënnale van 17 juni tot en met 17 september. Rivierklimaatpark steunt deze inspirerende kunstroute graag en levert een financiële bijdrage.

De kunstroute loopt vanaf Ellecom tot aan Kampen en grenst aan het projectgebied van Rivierklimaatpark. Op bijzondere locaties in het landschap van de IJsselvallei vind je langs de route kunstwerken van 27 internationale kunstenaars. Installaties, poëtische sculpturen, indrukwekkende plekken, en andere ingrepen in het landschap. Daarnaast biedt het programma Nevengeul nog tal van activiteiten in de uiterwaarden en Hanzesteden langs de route.

De IJsselbiënnale zoomt in op de verhouding tussen mens en landschap: een probleem dat we alleen het hoofd bieden als we bereid zijn om op een andere manier te kijken naar onszelf en onze omgeving. En juist daar spelen kunst en kunstenaars een rol. Onder de titel Grondtonen stelt IJsselbiënnale 2023 de aarde, bodem en grond centraal. Pak de fiets en ga vooral kijken en genieten!

Meer lezen over de IJsselbiënnale

Sponsoren van de IJsselbiënnale

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen