Inloopbijeenkomst in Westervoort op 27 februari

09-02-2024 357 keer bekeken 1 reacties

Op dinsdag 27 februari organiseert Rivierklimaatpark IJsselpoort een inloopbijeenkomst in Zalencentrum Wieleman in Westervoort.

Op hoofdlijnen staat in het 'voorkeursalternatief' beschreven welke maatregelen we willen treffen om van het IJsselgebied tussen Arnhem en Giesbeek een toekomstbestendig en toegankelijk rivierklimaatpark te maken. Momenteel wordt stap voor stap gewerkt aan een definitief ontwerp. 

Tijdens de inloopbijeenkomst geven we een update van het project en nodigen we belangstellenden uit om met ons in gesprek te gaan over de varianten die verder onderzocht zullen worden. Daarnaast verstrekken we informatie over het vervolgproces en hoe belanghebbenden daarbij betrokken worden.

Belangrijke details voor de inloopbijeenkomst:

  • Datum: dinsdag 27 februari 2024
  • Tijd: inlopen tussen 16:00 - 17:30 en 19:00 - 21:00
  • Locatie: Zalencentrum Wieleman
    Dorpstraat 11 in Westervoort


 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

1  reacties

Ab

25-02-24 om 12:13

Deze ziet er professioneel uit. Hoop op een positief effect in de toekomst. De leesbaarheid kan met weinig moeite worden verbeterd door de gedrukte tekst iets dikker weer te geven. Het bereik voor de slechtzienden wordt daardoor aanzienlijk verbeterd. Met dank

Cookie-instellingen