Veel belangstelling voor inloopbijeenkomst Rivierklimaatpark

08-03-2024 116 keer bekeken 0 reacties

De inloopbijeenkomst van het Rivierklimaatpark IJsselpoort op 27 februari jl. is druk bezocht. Zo’n 125 belangstellenden kwamen naar Westervoort om zich te laten informeren en mee te denken over de ontwikkelingen van het uiterwaardengebied tussen Arnhem en Giesbeek.

Varianten en onderzoeken 
De maatregelen uit het voorkeursalternatief worden uitgewerkt in verschillende varianten. De varianten worden getoetst op effecten op milieu en omgeving, haalbaarheid en functioneren. Op deze manier krijgen we bijvoorbeeld zicht op de beste ligging van een geul of de mogelijkheden voor recreatie.

Tijdens de inloopbijeenkomst lagen de eerste schetsen van de varianten op tafel. De  bezoekers werden uitgenodigd om mee te denken over de varianten en welke onderzoeken uitgevoerd moeten worden. Dat meedenken is goed gelukt; er zijn hele waardevolle aanvullingen en suggesties aangegeven.

Ook is er tijdens de bijeenkomst gepresenteerd hoe het vervolg- en het participatieproces er uit ziet en hoe we georganiseerd zijn. Alle vragen, tips en opmerkingen van de bijeenkomst zijn verzameld, worden gebundeld en meegenomen in het vervolgproces. De bundeling van de reacties plaatsen wel zo snel mogelijk op deze site. 

Online informatie
Voor diegenen die de informatie nog eens rustig na willen lezen, hebben we hier de diverse documenten van de inloopbijeenkomst bij elkaar gezet.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen