Denk tijdens werkateliers mee over de toekomst van de uiterwaarden

04-09-2017 2298 keer bekeken 0 reacties

Wilt u invloed hebben op uw woon- en/of werkomgeving? U heeft nu de kans. De tweede helft van september 2017 organiseren we vijf werkateliers over de toekomstige ontwikkeling van de uiterwaarden tussen IJsselkop en Giesbeek. Wij horen dan graag uw ideeën en wensen.

Wat gaan we doen?

In onze voorbereiding hebben we al veel informatie verzameld over het gebied. Ook hebben we al eerste plannen, wensen en ideeën ontvangen van belanghebbenden, insprekers en projectpartners. Op basis hiervan hebben we eerste ontwerpen gemaakt die we op posters, kaarten en digitale tekentafels laten zien. Hierbij kunt u denken aan plannen voor waterveiligheid, natuurontwikkeling, recreatie, bedrijfsuitbreidingen, duurzame energie en scheepvaart.

 

Maar er is nog alle ruimte voor aanpassingen en aanvullingen! Tijdens het werkatelier horen wij dan ook graag van u of wij in deze eerste ontwerpen uw belang goed hebben meegenomen, of wij kansen voor het gebied over het hoofd hebben gezien en of u nog aanvullende ideeën heeft. Op de tekentafels kunt u uw wensen en visie voor het gebied aangeven.

 

Onze medewerkers zijn aanwezig voor een persoonlijke toelichting op de ontwerpen en het beantwoorden van vragen. Zij helpen u vanzelfsprekend ook graag om uw ideeën zo concreet mogelijk te verwerken.

 

Wat doen we met uw inbreng?

Na het verzamelen van alle aanvullende ideeën en wensen en mogelijke voorstellen voor wijziging bekijken we welke inbreng we een stap verder kunnen brengen en kunnen verwerken in de ontwerpen. In 2018 organiseren we inloopavonden waar wij het resultaat laten zien. U kunt dan ook aangeven of wij uw idee goed hebben verwerkt.

 

Data en locaties

U kunt vanaf 17.00 tot 20.30 uur gewoon binnenlopen. Er is geen vast programma. U bent van harte welkom op de volgende locaties:

  • maandag 18 september in Lathum: Gasterij De Kommensaal (Koestraat 1)
  • woensdag 20 september in Arnhem: Color Business Center in het Facility Point Arnhem (Meander 251) op bedrijventerrein IJsseloord 2.
  • donderdag 21 september in De Steeg: gemeentehuis Rheden (Hoofdstraat 3)
  • maandag 25 september in Westervoort: zalencentrum Wieleman (Dorpstraat 11)
  • woensdag 27 september in Giesbeek: Kulturhus De Brede Blik (Kerkstraat 72)

Vragen?

Heeft u een vraag? Mail ons dan: rivierklimaatpark@gelderland.nl

 

 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen