Eerste werkatelier Rivierklimaatpark: samen ontwerpen op digitale tekentafels

19-09-2017 2004 keer bekeken 0 reacties

Ruim vijftig mensen bezochten maandag 18 september 2017 de eerste van de vijf werkateliers van Rivierklimaatpark IJsselpoort. Er werd volop meegedacht en meegepraat aan de hand van de eerste conceptontwerpen. Belanghebbenden kijken enthousiast terug op dit eerste atelier.

De bezoekers waren vooral erg te spreken over hoe ideeën en wensen werden verzameld tijdens het atelier. Op digitale tekentafels konden alle mogelijke kaarten tevoorschijn worden gehaald en werden suggesties terplekke ingetekend.

 

Effecten en mogelijkheden

Belanghebbenden maakten ook van de gelegenheid gebruik om een aantal zorgen te bespreken over de toekomstige ontwikkelingen. Bijvoorbeeld over verkeersveiligheid en of het gebied wel toegankelijk blijft voor recreatie. Met behulp van de kaarten en conceptontwerpen konden we goed laten zien wat de effecten en mogelijkheden zijn van de maatregelen die we nu voor ogen hebben.

 

U kunt ook nog meedenken

Wilt u ook meedenken? Dat kan de komende anderhalve week nog tijdens vier werkateliers. Na deze ateliers gaan we achter de schermen hard aan de slag met alle inbreng. In 2018 komen we bij u terug met het resultaat. De haalbare ideeën hebben we dan een plek gegeven in vier of vijf oplossingsrichtingen die we tijdens inloopavonden presenteren.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen