Zet in uw agenda: praat mee tijdens inloopbijeenkomsten

13-03-2018 4362 keer bekeken 0 reacties

We nodigen u van harte uit voor twee inloopbijeenkomsten over het Rivierklimaatpark op 3 en 4 april 2018. Wij laten dan zien hoe wij de inbreng van belanghebbenden hebben verwerkt in vier mogelijke oplossingen voor de inrichting van de uiterwaarden van de IJssel tussen Arnhem en Giesbeek.

Alle ingebrachte ideeën en wensen die bijdragen aan de doelstellingen van het project zijn verwerkt in vier veelbelovende gebiedsschetsen. De schetsen staan toegelicht in de Notitie Kansrijke Oplossingsrichtingen die u op onze website in concept al kunt inzien.

 

Hebben wij uw inbreng goed verwerkt?

Hebt u het afgelopen jaar meegedacht over de inrichting van de uiterwaarden? Bijvoorbeeld tijdens één van de werkateliers die wij afgelopen september organiseerden? Kom dan naar de inloopbijeenkomst om te zien wat wij met uw inbreng hebben gedaan. Wij horen graag van u of wij uw wens(en) goed hebben verwerkt.

 

Ook als u niets heeft ingebracht bent u natuurlijk van harte welkom. Wij zijn ook benieuwd naar uw reactie op de vier mogelijke oplossingen voor het gebied.

 

Hoe nu verder?

Na de inloopbijeenkomsten maken we de notitie met de vier kansrijke oplossingen definitief. Deze notitie vormt de basis voor nader onderzoek. Onder andere naar de milieueffecten en technische en financiële haalbaarheid. Het gezamenlijk uit te voeren toekomstperspectief (het zogeheten Voorkeursalternatief) wordt samengesteld uit de vier kansrijke oplossingsrichtingen. Dit is naar verwachting eind 2019 gereed.

 

Tijdens de inloopbijeenkomsten lichten we dit vervolgproces toe en vertellen we u hoe u ook het komende jaar betrokken kunt blijven.

 

Tijden en locaties

Op dinsdag 3 en woensdag 4 april 2018 kunt u binnenlopen tussen 16.00 en 18.00 uur en tussen 19.00 en 21.00 uur. Er is geen vast programma. Locaties:

  • 3 april: Kulturhus De Brede Blik, Kerkstraat 72, 6987 AD Giesbeek
  • 4 april: restaurant Houtplaats, Schietbergseweg 28, 6991 JD Rheden

Bent u verhinderd? Reageren op de plannen kan tot en met 13 april 2018 ook schriftelijk via rivierklimaatpark@gelderland.nl

 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen