Zet alvast in uw agenda: samen aan de slag tijdens werkateliers Rivierklimaatpark

20-07-2017 2706 keer bekeken 0 reacties

De herinrichting van de uiterwaarden van de IJssel, tussen IJsselkop en Giesbeek, is een gezamenlijk traject. Een traject van negen samenwerkende overheden plus Natuurmonumenten. Maar vooral ook een traject samen met bewoners, agrariƫrs, ondernemers, recreanten, belangengroepen en velen anderen.

In de werkateliers in september van dit jaar gaan we samen aan de slag.

 

Vijf ateliers

Kom naar het atelier bij u in de buurt om uw mening, visie, wensen en ideeën voor het gebied in te brengen en hierover met ons in gesprek te gaan. Een uitgelezen kans om invloed te hebben op uw leefomgeving. Lees op onze website wat we vervolgens met uw inbreng doen.

 

Data

We organiseren deze werkateliers op meerdere locaties in het projectgebied, zodat er altijd een atelier bij u in de buurt is. Overdag nodigen we diverse belangengroepen uit voor besloten sessies. ’s Avonds kunt u gewoon binnenlopen. Zet de data alvast in uw agenda:

  • maandag 18 september in Lathum
  • woensdag 20 september in Arnhem
  • donderdag 21 september in Rheden
  • maandag 25 september in Westervoort
  • woensdag 27 september in Giesbeek

In onze nieuwsbrief (meld u aan) en op onze website informeren wij u over de locaties en tijden.

 

Mail nu al uw wens of idee

Vanzelfsprekend hoeft u niet te wachten tot september om uw wens of idee in te brengen. U kunt dit nu al doen via de mail: rivierklimaatpark@gelderland.nl. Vermeld in uw e-mail uw naam, woonadres en het telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent. Dan kunnen wij contact met u opnemen over uw inbreng.

 

Foto: Fokko Erhart, Wildernis.nl

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen