Drinken we 15 februari samen een kop koffie?

05-02-2018 1907 keer bekeken 0 reacties

Eind november 2017 vroegen wij wat meer tijd. Tijd om alle enthousiaste en inspirerende reacties en ideeën te verwerken die wij tijdens de werkateliers in september ontvingen. Waardevolle inbreng van onder andere 125 bewoners, ondernemers, agrariërs en recreanten uit het gebied.

Dit voorjaar inloopbijeenkomsten

Er is het afgelopen jaar veel informatie opgehaald en u heeft veel ideeën en wensen ingebracht. Waardevolle inbreng die we voor een groot deel kunnen meenemen naar de volgende fase. We kijken daarbij onder andere in hoeverre ideeën en wensen bijdragen aan de hoofdopgaven van het project: waterveiligheid en ontwikkeling van economie, recreatie en natuur.

 

Nog dit voorjaar gaan we tijdens inloopbijeenkomsten in het gebied met u in gesprek over wat we met uw inbreng gedaan hebben en presenteren we het gezamenlijke resultaat: vier mogelijke oplossingen voor de inrichting van het gebied en het verbeteren van de waterveiligheid.

 

De data en locaties van de bijeenkomsten maken we in elk geval bekend op onze website en in de digitale nieuwsbrief, waarvoor u zich op de website kunt aanmelden.

 

Donderdag 15 februari Open Coffee

We zijn ons ervan bewust dat het dus nog even duurt voordat we elkaar dit voorjaar weer zien. Heeft u ondertussen vragen of behoeften om wat uitgebreider te worden bijgepraat over de voortgang? Kom dan donderdagmiddag 15 februari een kop koffiedrinken met ons. We kunnen u dan nog geen resultaten laten zien en kunnen u dan ook nog niet vertellen hoe uw inbreng is verwerkt. Dat doen we in het voorjaar. Maar we staan u graag te woord over bijvoorbeeld de voortgang en het (participatie)proces.

 

We zijn donderdag 15 februari van 14.00 – 18.00 uur aanwezig in zalencentrum Wieleman (Dorpstraat 11, Westervoort). U bent van harte welkom om dan binnen te lopen.

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen